Nakupte nad 2.000,- a dopravu máte ZDARMA. Pro ostatní země EU doprava ZDARMA nad 163 €.

Propolis Plus: Synergie propolisu a kočičího drápu pro přirozené blaho

V srdci amazonského pralesa je skrytý poklad přírody, který byl dlouho uctíván původními kulturami pro své pozoruhodné léčivé vlastnosti - kočičí dráp, známý také jako Vilcacora. Tato léčivá bylina, charakterizovaná svými plazivými liánami, které mohou dorůst výšky až 30 metrů, byla po staletí nedílnou součástí tradiční medicíny. V kombinaci s účinnými vlastnostmi propolisu, přírodní pryskyřičné látky produkované včelami, nabízí Propolis Plus unikátní směs, která spojuje sílu těchto dvou přírodních pokladů.

 

Kočičí dráp (Vilcacora): Cesta z Amazonského pralesa

Kočičí dráp, vědecky známý jako Uncaria tomentosa, je liána, která se přichytává ke stromům a prosperuje v bujné přírodě amazonského pralesa. Jeho užívání jako léčivé byliny sahá až do starověkých tradic původních amazonských kultur. Plný rozmanitých sloučenin, jako jsou alkaloidy, steroly, aminoglykosidy, terpeny, třísloviny, flavonoidy, má kočičí dráp pověst prostředku podporujícího pohodu.

Historie této byliny v tradiční medicíně je bohatá a pestrá. Byla využívána k řešení širokého spektra zdravotních obtíží a svou schopností posilovat imunitní systém a udržovat zdraví kloubů získala významnou pozornost. Kočičí dráp není pouze symbolem biodiverzity Amazonie, ale také důkazem moudrosti původních komunit, které jeho potenciál využívaly po generace.

 

Benefity kočičího drápu:

  1. Zlepšuje zdraví kloubů: Kočičí dráp obsahuje látky, které mohou podporovat zdraví kloubů a snižovat bolest a zánět spojený s artritidou a osteoartrózou.

  2. Posiluje imunitní systém: Obsahuje vitamíny, minerály a fytochemikálie, které mohou posílit imunitní systém a pomoci tělu lépe bojovat proti infekcím.

  3. Pomáhá trávicímu systému: Může pomoci zlepšit trávení a předcházet trávicím problémům, jako je zácpa, díky obsahu vlákniny.

  4. Podporuje zdravou pleť: Kočičí dráp může být použit jako součást kosmetických produktů pro péči o pleť, zejména pro lidi s citlivou nebo problematickou pletí.

 

Propolis: Přírodní léčebná pryskyřice

Propolis, často nazýván "včelí lepidlo", je látka vytvářená včelami z pryskyřic stromů, vosku a dalších rostlinných materiálů. Proslulý svými terapeutickými vlastnostmi obsahuje propolis složitou směs přibližně 34 léčivých sloučenin. Obsahuje 50-60 % pryskyřic, 10-12 % éterických olejů a asi 5 % pylu, a tím disponuje širokým spektrem prvků pro podporu zdraví.

Od různorodých uhlovodíků, mastných kyselin a terpenoidů po nezbytné vitamíny a další organické sloučeniny je propolis jedinečnou pokladnicí přírodních darů. Jeho aplikace nekončí pouze vnitřními benefity - díky své vhodnosti pro vnější použití je také využíván pro péči o pleť.

 

 

Benefity propolisu:

  1. Antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti: Propolis obsahuje látky, které mohou pomoci zabíjet bakterie a snižovat zánět, což je užitečné pro léčbu infekcí a zlepšení zdraví ústní dutiny.

  2. Imunitní podpora: Propolis může stimulovat imunitní systém a pomoci tělu odolávat infekcím a chorobám.

  3. Bojuje proti volným radikálům: Díky obsahu antioxidantů může propolis pomáhat ochraňovat buňky před poškozením volnými radikály a pomáhat předcházet stárnutí.

  4. Podpora hojení ran: Propolis se tradičně používá k léčbě menších ran a oděrek díky svým hojivým vlastnostem.

  5. Léčba nachlazení a kašle: Propolis může pomoci zmírnit příznaky nachlazení a kašle a urychlit jejich hojení.

 

 

Synergetická směs: Propolis Plus

Sloučení moudrosti staletí a moderního vědeckého poznání vedlo k vytvoření Propolis Plus, unikátního bylinného doplňku stravy, který spojuje terapeutické vlastnosti kočičího drápu a propolisu. Tato synergetická směs je poklonou neomezenému potenciálu přírody.

Propolis Plus nabízí jemnou alternativu tradičním tinkturám díky použití glycerinové báze namísto alkoholu. Tato inovace zajišťuje nejen pohodlnou konzumaci, ale také chrání játra před zátěží zpracováním alkoholu.

 

Koupit Propolis Plus

Zpět do obchodu