Nakupte nad 2.000,- a dopravu máte ZDARMA. Pro ostatní země EU doprava ZDARMA nad 163 €.

Chaga - houba nesmrtelnosti

Chaga je neuvěřitelně silná léčivá houba, která je velmi vyhledávaná díky fenomenálnímu obsahu antioxidantů a léčivým účinkům. Chaga je bohatá na vitaminy A, C, B, D a E a minerály, jako je mangan, železo, vápník, zinek a selen. Obsahuje také silné antibakteriální, antivirové, protizánětlivé, antimikrobiální, protiplísňové, protikandidační a antiparazitární vlastnosti. 

 

Chaga je houba rostoucí převážně na kmenech bříz

Chaga je houba rostoucí převážně na kmenech bříz

Pomáhá při boji s rakovinou 

Chaga je jedním z nejlepších zdrojů kyseliny betulinové, o níž je známo, že při kontaktu zabíjí rakovinné buňky. Chaga je proto často uváděna jako jedna z nejlepších protirakovinných a protinádorových potravin a je vysoce ceněna v různých přírodních léčebných a preventivních protokolech proti rakovině. Výzkumy prokázaly, že Chaga je obzvláště prospěšná při rakovině tlustého střeva, žaludku, endometria, plic, prsu a prostaty. 

 

 

Posiluje imunitní systém 

Chaga je také bohatá na beta-glukany, které mohou výrazně posílit imunitní systém, takže je ideální volbou pro osoby trpící autoimunitními poruchami, jako je chronický únavový syndrom, revmatoidní artritida, lupus, fibromyalgie, syndrom dráždivého tračníku, Chronova choroba, lymfom, burzitida, pásový opar a PCOS. 

 

Je také velmi prospěšný pro osoby s HIV a bylo prokázáno, že zmírňuje různé příznaky a sekundární onemocnění způsobené HIV. Chaga obsahuje nejvyšší hladinu superoxiddismutázy (SOD) na světě, což je enzym, který podporuje odbourávání volných radikálů a který se ukázal jako velmi účinný při léčbě Parkinsonovy choroby, Alzheimerovy choroby, Lou Gehrigovy choroby, dny, sklerodermie, osteoartritidy a šedého zákalu. 

 

Díky svým protizánětlivým vlastnostem je ideální pro osoby s IBS, artritidou, kolitidou, cystitidou, tendonitidou, otoky, astmatem, celiakií a akné. Široká škála léčivých účinků, které lze v Chaze nalézt, z ní činí jednu z nejdůležitějších a nejzásadnějších léčivých potravin, které je třeba zařadit do svého přirozeného zdravotního režimu!

 

 

Kde tyto houby najdeme? 

Houby Chaga rostou v souladu s břízami a lze je nalézt v severních oblastech Spojených států a v lesích Apalačského pohoří. Lze ji nalézt také v lesích mírného pásma Evropy, Kanady, Číny, Ruska a Koreje, kde je známá jako "dar od Boha". Čaj z Chagy je neuvěřitelně prospěšný, protože antioxidanty, vitaminy, minerály a léčivé látky jsou tělem snadno a rychle asimilovány a využity. 

 

 

Jak si připravit čaj z Chagy?

Čaj z Chagy si můžete připravit přidáním 1 čajové lžičky do 250ml horké vody. Má bohatou, zemitou chuť podobnou kávě, kterou lze v případě potřeby osladit syrovým medem nebo kokosovým cukrem. 

A proč se také setkáte s názvem “houba nesmrtelnosti?”

Její užití sahá tisíce let zpátky do historie a je spojováno především se skandinávskými a sibiřskými kmeny a za houbu nesmrtelnosti ji začali místní považovat z toho důvodu, že se její dlouhodobí konzumenti dožívali velmi vysokého věku. Podle zvyklostí z Chagy obyvatelé připravují čaj, který pravidelně popíjejí. Bylo zjištěno, že v těchto oblastech trpí mnohem méně lidí žaludečními problémy a rakovinou.

 

 

3 důvody, proč zakoupit naši Chagu 

  • Pochází z průmyslem netknuté Skandinávské oblasti polárního kruhu
  • Pyšní se certifikátem Organic 
  • S dodavateli naší Chagy udržujeme pevné vztahy, a tak si můžete být jisti, že kvalita produktu je vysoká

 

 

Odkaz na produkt: Wild Skandinavian Chaga

 

 

 

Zdroj: medicalmedium.com

Zpět do obchodu